A KATRIS BRAND

Üdvözöllek, Katris vagyok. 

15 éve a divatszakmában dolgozom. A természetes anyagok és a letisztult, ám kellő rafinériával rendelkező formák szerelmese vagyok. A kiegészítőkben is ezt a vonalat képviselem. Az egyszerű (a szó legnemesebb értelmében), kifinomult nőies darabok vonzanak. Így ejtettek rabul az ásványok is. Szeretem amit közvetítenek, ahogyan energetizálnak. Ezt szeretném átadni az alkotásaimon keresztül Neked.

Több mint 3 éve kezdtem el szűkebb körben, barátoknak, ismerősöknek az ásványkarkötőket készíteni. Majd látva elégedettségüket, örömüket boldogan készítettem az üzletemben kapható ruhák mellé is kiegészítőként, így tették még egyedibbé, stílusosabbá viselőiket.

Vásárlóimtól kapott pozitív visszajelzések arra biztattak, hogy létrehozzak egy olyan oldalt, ahol az általam képviselt értékek megjelenhetnek és amelyekkel mások is azonosulhatnak. Az ásványékszereim bemutatásával régóta dédelgetett álmom vált valóra azzal, hogy szélesebb körben is megmutathatom szenvedélyem gyümölcsét. Ennek megvalósításában Petra lányom és Balázs fiam segítenek.

Ahogy az életemben is a megbízhatóságra, minőségre és értékállóságra törekszem, úgy a karkötők készítésekor is ez a fő szempont. Kizárólag első osztályú hozzávalókkal dolgozom.

Az életem során számtalanszor találkoztam az emberek bizonytalanságával, kishitűségével önmagukkal szemben. Szeretném ha mindenki elhinné milyen fontos, eredeti, tökéletes teremtmény a tökéletlenségeivel együtt. A ruházati üzletemben is azokat a különleges darabokat keresem, melyek anyagában, fazonában egyediséget valami meglepőt tükröznek. A karkötőimmel is ezt az üzenetet szeretném közvetíteni. Nagyszerű önkifejezése, kinyilatkozása a belső világunk megjelenítésére. Soha ne érd be kevesebbel, mint az álmaid. 

Csodás világot kívánok Nektek kívül-belül! 

 

 

 

×