Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek​

Weboldal: madebykatris.com

E-mail: info@madebykatris.com

A leadott megrendelésről visszaigazolást küldünk elektronikus formában. A megrendelést követően a csomagok kiszállítását a Magyar Posta futárszolgálat végzi.

A termékeket házhoz szállítással szállítjuk ki, amely 1-2 napon belül várhatóan megérkezik, minden munkanap 09.00 és 17.00 óra között.

A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 09.00 és 17.00 óra között érkezik. Ez lehet otthoni lakcím, munkahely vagy egyéb tervezett tartózkodási hely is.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

 

Fizetési feltételek​

A rendelés menete

Ha megtetszett valamelyik termékünk, a kiválasztott méret után helyezd a kosárba, és az adataid megadása után véglegesítsd a rendelést! Bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással tudsz fizetni, utánvétre nincs lehetőség. A rendelés leadása és az összeg kifizetése/átutalása után e-mailben kapod meg a számlát.

Online bankkártyás fizetés (Stripe segítésével)

A bankkártyás fizetési folyamat biztonságát a Stripe (a legmagasabb szinten auditált PCI-1-es tanúsítvánnyal rendelkező pénzügyi szolgáltató) biztosítja. A fizetés során megadott bankkártya adatok közvetlenül a Stripe rendszerébe kerülnek, azokat a szolgáltató semmilyen formában nem látja, tárolja, vagy fér hozzájuk.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa bankkártyádat
American Express bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: https://stripe.com/

Banki átutalás

Fizetés menete:

Kérlek utald el az összeget a megadott számlaszámra (104003465052694956521007) és ne felejtsd el beírni a közlemény rovatba a rendelésszámot. Ebből fogjuk tudni, hogy mit is fizettél ki. A rendelés feldolgozása az összeg beérkezését követően történik.

×