Üdvözöllek, Katris vagyok.

18 éve segítek a hölgyeknek a magabiztos megjelenés elérésében. Izgalmas feladat megtalálni, a számukra legelőnyösebb ruhadarabokat.  A természetes anyagok és a letisztult, ám kellő rafinériával rendelkező formák szerelmese vagyok. A kiegészítőkben is ezt a vonalat képviselem.

Az egyszerű (a szó legnemesebb értelmében), kifinomult nőies darabok vonzanak. Így ejtettek rabul az ásványok is. Szeretem amit közvetítenek, ahogyan energetizálnak. Ezt a különleges tulajdonságukat szeretném átadni az alkotásaimon keresztül Neked is.

 

 

Több mint 6 éve kezdtem el szűkebb körben, barátoknak, ismerősöknek az ásványkarkötőket készíteni. Jó volt látni elégedettségüket, örömüket, ami bevallom az én lelkemet is simogatta. Ezután boldogan készítettem az üzletemben kapható ruhák mellé is kiegészítőként, így tették még egyedibbé, stílusosabbá a ruhákat és a viselőiket egyaránt.

A vásárlóimtól kapott pozitív visszajelzések arra biztattak, hogy létrehozzak egy olyan oldalt, ahol az általam képviselt értékek megjelenhetnek és amelyekkel mások is azonosulni tudnak. Az ásványékszereim bemutatásával régóta dédelgetett álmom vált valóra azzal, hogy szélesebb körben is megmutathatom szenvedélyem gyümölcsét. Ennek megvalósításában Petra lányom és Balázs fiam segítenek.

Fontos számomra a megbízhatóság, a minőség és az értékállóság, a karkötők készítésekor is ezek a fő szempontok vezérelnek. Kizárólag első osztályú alapanyagokból hozzávalókból készítem a leendő kincseiteket.

Az életem során akár az üzletben, akár a magánéletben, számtalanszor találkoztam az emberek bizonytalanságával, kishitűségével önmagukkal szemben. Szeretném, ha végre mindenki elhinné magáról milyen értékes, eredeti, tökéletes teremtmény, a maga tökéletlenségeivel együtt.

A ruházati üzletemben is azokat a különleges darabokat keresem, melyek anyagban, fazonban egyediséget, valami meglepőt közvetítenek. A karkötőimmel is ezt az üzenetet szeretném eljuttatni mindenkihez.  Ez azért is olyan fontos számomra, mert emlékszem kislányként és később, kicsit nagyobb lányként, anyaként hogyan éreztem. Hiszen három lánytestvérrel felnőni egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat. A legönzetlenebb szeretetben is előfordul a lányok körében (még ha testvérek is) egy kis rivalizálás.

Talán a kos-ságomnak köszönhetően, de valahogy mindig szerettem volna kitűnni, egyedibb lenni, mint más. Aztán 40 éves lettem, mire igazán rájöttem, felismertem azt, hogy az a csoda, amit vártam magamtól, és amit kislányként megéltem, az a különlegesség, az végig ott volt bennem. csak kicsit elrejtettem a világ elől. Itt volt az ideje, hogy újra előcsalogassam.

A ruhák világában is a különlegességre, egyediségre törekedtem. Ott sem értem be az átlagossal. Hiszem, hogy mindenkiben ott van az a szikra, parázs, tűz, ami az egyediséget, különlegességet rejti. Van, aki bátran éli a valódi énjét, van akinek kell hozzá egy kis biztatás, valami segítség. Ami lehet egy bíztató szó, egy mosoly, egy ruha, egy jól megválasztott kiegészítő.

 

ruhak_blog

 

Látom a vevőim szemében is azt az előbújni vágyó kislányt, akit már jó ideje mélyre ástak magukban, fogva tartva őrizgetnek, de csak addig míg nem hoz az élet egy olyan eseményt, változást, amikor elég bátrak lesznek újra előhívni azt az érzést, amit azt a cserfes, huncut kislány széles, elégedett mosolya a tükröz vissza, amikor újra belenéznek a tükör legmélyebb pontjába.

Mert mi is a célunk és a végső igaz vágyunk a világban: Szeretni és szeretve lenni. Ehhez első lépés önmagunk szeretete. Engedjük meg magunknak, hogy különlegesek, egyediek legyünk, a szokatlan, meglepő világlátásunkkal. Hiszen mindenkinek a saját világában kell megtalálni a boldogságot.

Járd be az utat, ami a Te világodhoz elvezet és ha van kedved viseld ezen az úton az általam készített és megálmodott ékszereket, amelyek mindig emlékeztetni fognak hová tartasz a világban.

Az ásványok nagyszerű önkifejezései, kinyilatkozásai a belső világunknak. Soha ne érd be kevesebbel, mint az álmaid.

Csodás világot kívánok Nektek kívül-belül!


Szólj hozzá

×